Nieuws Mei 2015

Beste relatie,

Varkensvlees pakketten
We hebben weer een aantal varkensvlees pakketten beschikbaar. De prijs van het pakket is vanaf heden verlaagd. Dit brengt de verkoopprijs naar 75,00 euro per pakket. Het vlees is diepgevroren, gevacumeerd en geëtiketteerd en verkrijgbaar in pakketten van 10 kg. Bestellen is mogelijk via onze webwinkel op http://www.begrazenmaastricht.nl/winkel/.

Schapen
Onlangs zijn tussen 10 mei en 13 mei onze schapen geschoren, eindelijk verlost van hun dikke vacht! Wij danken Jorick ten Brinke van Dier en Diensten ontzettend voor zijn scheerdiensten aan onze 135 schapen. Het wol van de schapen is meegegaan met de scheerder. Het wol van de alpaca’s en de angorageiten van Boerderij Daalhoeve gaan we verwerken tot gesponnen wol.

Imkerij
Op 26 april jl. was de opening van de nieuwe bijenstal op Boerderij Daalhoeve. Een groot aantal van onze bijenkasten staan hier gehuisvest. Al sinds de oprichting van ons bedrijf werken we intensief samen met de boerderij. Naast een plek voor onze bijen, biedt de boerderij ook jaarlijks plek aan onze drachtige schapen zodat de lammetjes veilig geboren worden. Tevens worden onze producten uit de webwinkel ook verkocht in de boerderijwinkel van Daalhoeve!
Volgende week verwachten we onze eerste voorjaarshoning van 2015 te slingeren!

Met vriendelijke groeten,
Ralph en Tamara
Natuurlijk Begrazen Maastricht