Geachte relatie,

Rundvlees

Wij hebben het laatste rund laten slachten voor dit jaar. De vleespakketten zijn hiervan inmiddels diepgevroren verkrijgbaar. In het vervolg leveren wij het rundvlees alleen nog diepgevroren. Dit hebben we besloten nadat ons inziens het vlees te snel verkleurt. Dit heeft ermee te maken dat wij geen houdbaarheidsmiddelen gebruiken in onze producten.

Varkensvlees

Naast de varkensvlees pakketten is het nog steeds mogelijk om licht gezouten spek aan een stuk van ongeveer 1kg te bestellen.

De spek stukken zijn verkrijgbaar voor € 10,- per kg.

Lamsvlees

Ook voor de aankomende feestelijke dagen in december is het deze maand nog steeds mogelijk losse lamsbouten en lamsracks te bestellen. Houdt u er rekening mee dat de leveringstermijn van deze onderdelen en lamsvleespakketten enkele weken langer is dan bij het rund- en varkensvlees.   Vanwege onze kleinschaligheid laten wij namelijk op bestelling een beperkt aantal lammeren slachten.

Streekproducten

We hebben onze voorraad stroop weer aangevuld met nieuwe appel- en perenstroop dat wij hebben laten stoken door de ambachtelijke stroopstokerij in Vrolingen. Dit jaar bieden wij beide soorten stroop aan in dezelfde formaat glazen potten van 375 gram. De prijs wordt hiermee voor appelstroop en voor perenstroop € 3,50 per pot.

Schapen nieuws

Halverwege december zullen onze drachtige schapen weer op stal komen te staan op Boerderij Daalhoeve. Wij verwachten de eerste lammetjes rond 6 januari. Inmiddels is Boerderij Daalhoeve druk bezig met de voorbereidingen om ruimte te creëren voor de dames.

Leveringstermijnen

Binnenkort zullen we informatie plaatsen op onze website over onze leveringstermijnen. Bestellingen van producten die voorradig zijn, proberen wij binnen 5 werkdagen te leveren aan onze klanten. Voor het lamsvlees geldt een andere leveringstermijn van 10 tot 15 werkdagen. Voorlopig is er voldoende varkensvlees voorradig, maar het vlees voor de rundvleespakketten is beperkt beschikbaar. De wachttijd op nieuw vlees hangt af van de datum wanneer er weer een rund wordt geslacht.

Met vriendelijke groeten,

 

Ralph en Tamara