Geachte relatie,

We zijn inmiddels terug van vakantie, waar we inspiratie hebben opgedaan voor een nieuw product met honing in ons assortiment.

Als liefhebbers van de Griekse eilanden, hebben we ook deze zomer weer een eiland in Griekenland verkend. De tavernes hebben daar een leuke traditie om voor of na het diner een borrelglas ouzo of raki te schenken. Deze vakantie hebben we een nieuwe variant mogen proeven, namelijk raki of grappa met honing. We gaan uitproberen of we dit ook zelf kunnen gaan maken.

Rundvlees

Wij verwachten dat rond 5 oktober het rund wordt uitgebeend dat wij laten slachten. Tegen het einde van die week hopen we weer rundvleespakketten koelvers te leveren. Vanaf 12 oktober, de week erna, leveren we de vleespakketten diepgevroren.

Deze keer is het ook mogelijk om speciale onderdelen bij ons te bestellen, zoals longhaas, jodenhaas, pianostuk, ezeltje, etc. Indien u hiervoor interesse heeft, gelieve dit vóór 5 oktober aan te geven via de mail.

Varkensvlees

Komende tijd laten we ook weer een aantal Berkshire varkens slachten van Boerderij Daalhoeve. Naast het vleespakket is het mogelijk om van deze varkens licht gezouten spek aan een stuk van ongeveer 1kg te bestellen.  Lekker voor bij een spek met ei gerecht!!!

De spek stukken zijn verkrijgbaar voor € 10,- per kg.

Lamsvlees

Inmiddels zijn we alweer onderweg richting de laatste maanden van het jaar met de bijbehorende feestelijke dagen. Vanwege onze kleinschaligheid is het voor ons belangrijk dat bestellingen voor lamsvlees vroegtijdig aan ons worden doorgegeven. Wij laten namelijk op bestelling een beperkt aantal lammeren slachten.

Voor de kerstdagen is het tijdelijk mogelijk om bij ons losse lamsbouten en losse lamsracks te bestellen. Indien u hiervoor interesse heeft, geeft dit dan op tijd aan. Want vooral voor deze onderdelen geldt OP=OP!!!

Leveringskosten

Ieder jaar worden de slachtkosten duurder, maar tot nu toe hebben we de prijzen van onze producten niet verhoogd. Wel gaan we vanaf nu leveringskosten van € 2,50 per bestelling in rekening brengen. Deze prijs blijft van toepassing ongeacht de hoogte van de totaalprijs van de bestelling.

Ondanks deze bijkomende kosten hopen wij dat u van onze diensten blijft gebruikmaken.

Met vriendelijke groeten,
Ralph en Tamara